Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поблизу столиці будують нове місто на 32 тисячі мешканців

Поблизу столиці будують нове місто на 32 тисячі мешканців фото

У передмісті столиці розпочалося будівництво нового сучасного містечка на 32 тисячі мешканців Vlasne Misto, аналогів якому немає в Україні. А у Східній Європі такі проєкти не створювались щонайменше останні 40 років. Це місто із розвиненою інфраструктурою, освітніми та розважальними закладами, власним виробництвом та усіма можливостями для розвитку бізнесу.

Однією з головних особливостей міста є автономність та екологічність. Тут передбачено сонячний парк, вітро- та метаногенерація. Вони покриють більшу частину потреби міста в електроенергії.

Також у місті будуть власні очисні споруди та резервуари для збору дощової води. Заплановані горизонтальні теплиці допоможуть подбати про продуктову автономію, а унікальна для України вертикальна теплиця дозволить раціонально використовувати площу та забезпечити завжди свіжий асортимент салатів, пряних трав та фруктів до столу.

Наш Киев

Для комфортного проживання на території містечка запроєктовано приватні будинки, блокхаузи та багатоквартирні будинки від 3 до 5 поверхів.

Наш Киев

Крім цього, запланована розвинена мережа інфраструктурних об'єктів, серед яких:

  • мережа освітніх закладів (садочки, школи та вищий навчальний заклад);
  • крафтові крамниці, пекарня, велика ринкова площа;
  • ресторани та кафе;
  • лікарня швидкої допомоги з пропускною здатністю 90 тисяч пацієнтів на рік;
  • для розвитку передбачені дитячі клуби, освітні центри;
  • для занять спортом передбачені спортивні майданчики, workout-центр, басейн, йога-центр, вейк-парк, скалодром, два спортивні центри та кінний клуб;
  • для роботи біля дому – коворкінг та бізнес-центр;
  • для релаксу – банний комплекс, SPA-готель, центр з програмами оздоровлення вихідного дня, б’юті центр, пляжний клуб зі SPA тощо;
  • для відпочинку у місті буде великий розважальний центр з кінотеатром, фудкортом та івент холом;
  • озера для риболовлі, мотузковий парк, зони для барбекю, клубний будинок з критим басейном, Beach club та інше.
Наш Киев

Уся інфраструктура міста забезпечуватиме сталий розвиток, та сприятиме зростанню індексу локального щастя, емоційного інтелекту та індивідуального розвитку потенціалу кожного мешканця.

Vlasne Misto – це новий погляд на українське будівництво, де враховані усі потреби сучасної людини у комфорті, розвитку, освіті, відпочинку та решті сфер життєдіяльності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: