Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Три золотих кубки і безкомпромісна перемога на змаганнях

Три золотих кубки і безкомпромісна перемога на змаганнях фото

У Рівному відбулися змагання з пошуку вибухових речовин серед представників Національної поліції та Державної служби охорони, під час яких кінологи поліції Київщини, разом зі своїми вихованцями вкотре продемонстрували високий рівень фахової підготовки.

За інформацією пресслужби Поліції Київської областіКінологічний центр поліції в Київській області знову показав відмінні результати.

Кінолог Олена Петролай, разом зі своїм чотирилапим улюбленцем Паном, вибороли перше місце в пошуку вибухівки на автотранспорті та в загальному заліку забрали золото змагань.

Також Валентина Науменко – наш молодий та завзятий кінолог разом з голландською вівчаркою Ібро зайняли перше місце в категорії пошуку вибухових речовин на автотранспорті.

Кінологічна служба щодня тренує поліцейських собак для несення служби в умовах воєнного стану. Так, Олена з Паном в червні повернулися з відрядження Херсонщиною, де разом з колегами відпрацьовували звільнені території на предмет вибухівки.

Під час чергового виїзду ворожі війська почали нещадно обстрілювати місто, сержант поліції отримала поранення, коли надавала допомогу людям. Проте, поліцейська швидко пройшла реабілітацію та повернулась до роботи.

Вітаємо наших шукачів вибухівки з черговою перемогою та бажаємо їм нових звершень!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: