Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ракетний обстріл центру Чернігова: імена всіх семи загиблих, убитих російськими агресорами

Ракетний обстріл центру Чернігова: імена всіх семи загиблих, убитих російськими агресорами фото

19 серпня близько 11:30 російська армія ймовірно балістичною ракетою вдарила по центру Чернігова. Вона влучила у Чернігівський обласний музично-драматичний театр.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

Кореспонденти Суспільного інформували, що внаслідок атаки армії РФ є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Як повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако, станом на 12:00 20 серпня відомо про 163 постраждалих: сім — загиблих, 156 — поранених (115 надана амбулаторна допомога). Зараз в лікарнях міста перебуває 41 людина, п'ять — в тяжкому стані, решта — середньої тяжкості.

Софія Голинська. 6-річна дівчинка, яка загинула під час прогулянки в центрі Чернігова разом з мамою. Її доправили до лікарні, але врятувати не вдалося.

Софія Голинська, яка загинула в центрі Чернігова під час ракетного удару росіян

Софія Голинська, яка загинула в центрі Чернігова під час ракетного удару росіян. ФОТО: Ольга Голинська

Світлана Кормільцина. Старша викладачка кафедри іноземної філології Національного університету "Чернігівська політехніка". Загинула жінка під час прогулянки в парку із донькою.

Світлана Кормільцина, викладачка НУ

Світлана Кормільцина, викладачка НУ "Чернігівська політехніка", яка загинула під час прогулянки в парку із донькою. ФОТО: НУ "Чернігівська політехніка"

Наталія Торія. Співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії Національного університету "Чернігівська політехніка". Загинула поблизу драмтеатру, повертаючись з церкви.

Наталія Торія, співробітниця НУ

Наталія Торія, співробітниця НУ "Чернігівська політехніка", яка загинула поблизу драмтеатру, повертаючись з церкви. ФОТО: НУ "Чернігівська політехніка"

Назар Ющенко. Студент Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту Національного університету "Чернігівська політехніка". Був однією дитиною в родині та загинув під час ракетного удару по драмтеатру.

Назар Ющенко, студент НУ

Назар Ющенко, студент НУ "Чернігівська політехніка", який загинув під час ракетного удару по драмтеатру. ФОТО: НУ "Чернігівська політехніка"

Володимир Василенко. Співробітник організації "Право на захист". Загинув в автомобілі, який їхав поблизу драмтеатру в Чернігові у момент влучання в нього російської ракети. Без батька залишились четверо дітей.

Володимир Василенко, співробітник організації

Володимир Василенко, співробітник організації "Право на захист", який загинув в автомобілі біля драмтеатру. ФОТО: Павло Солодовник

Дмитро Магліч. Випускник Чернігівського вищого професійного побутового обслуговування. Загинув під час ракетного удару росіян по драмтеатру в центрі Чернігова.

Дмитро Магліч, випускник Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування

Дмитро Магліч, випускник Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування. ФОТО: Челайн

Олександр Оніщенко. Житель Прилуцького району 1989 року народження. Загинув чоловік у центрі Чернігова під час ракетного удару росіян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: