Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Українська оборонна промисловість» розробила проєкт Стратегії протидії корупції на 2023–2024 рр

«Українська оборонна промисловість» розробила проєкт Стратегії протидії корупції на 2023–2024 рр фото

«Українська оборонна промисловість»( УОП) розробила проєкт Стратегії запобігання, виявлення та протидії корупції на 2023–2024 рр.

Про це пише прес-служба УОП.

Стратегія допоможе забезпечити умови, за яких УОП і кожне його підприємство виконують свої зобов'язання законно та доброчесно, а всі працівники діють чесно, сумлінно та дотримуються найвищих стандартів. Також вона допоможе зменшити корупційні ризики та відбудувати антикорупційну інфраструктуру.

Як відзначила менеджер з управління ризиками АТ «Українська оборонна промисловість» Олена Ковальова:

«Залучення зацікавлених сторін на етапі розробки Стратегії забезпечує впровадження заходів для усунення саме тих корупційних ризиків, які є найгострішими з точки зору держави і громадського суспільства та потребують негайного реагування. Крім того, прозорість та відкритість до співпраці дозволила УОП в своєму документі врахувати практичний досвід та експертизу широкого кола професіоналів в галузі розбудови доброчесності та ефективного корпоративного управління».

«Побудова антикорупційної інфраструктури — важливий елемент трансформації УкрОборонПрому. Як всередині компанії — комплаєнс та ризик менеджмент офіс, внутрішній аудит, служба безпеки. Так і зовнішній периметр — НАЗК, громадські організації, правоохоронні органи. Обговорення антикорупційної стратегії УкрОборонПрому в професійному колі пройшло успішно. Скоро презентуємо публічно» — пише міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін.

Нагадаємо, що ВАКС надав НАБУ і САП дозвіл на розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього генерального директора «Укрспецекспорт» та «Укроборонпром» Дмитра Саламатіна. Його підозрюють у привласненні $23,8 млн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: