Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗСУ прорвали першу лінію оборони рф!

ЗСУ прорвали першу лінію оборони рф! фото

росіяни витратили 60% часу і ресурсів на першу лінію оборони, яку прорвали ЗСУ — Тарнавський.

У спільному інтерв’ю для видання The Observer командувач оперативно-стратегічного військового об'єднання "Таврія", Олександр Тарнавський, висловив своє спостереження щодо дій російських окупантів. За його словами, приблизно 60% часу і ресурсів вони спрямовували на побудову першої лінії оборони, а лише по 20% на другу та третю. На даному етапі силовики відбивають атаки супротивника і одночасно консолідуються на визволених територіях.

 

 

"На мою думку, росіяни вважали, що українці не прорвуться через цю (першу) лінію оборони. Вони готувалися більше року. Вони зробили все, щоб ця ділянка була добре підготовлена".

 

За словами Тарнавського, Збройні Сили України на даний момент розташовані між першою та другою лініями оборони. Він відзначив: "У центрі нашого наступу ми завершуємо ліквідацію ворожих підрозділів, які прикривають відступ російських військ за їхню другу лінію оборони."

Тарнавський акцентував увагу на тому, що російські сили розмістили величезне мінне поле, яке гальмувало антивійськову операцію. Він додав, що російські війська "просто очікували українську армію" та обстрілювали її техніку при найменшій нагоді.

"Розмінування проводилося виключно піхотою і лише вночі, оскільки будь-яке з'явлення техніки на першій лінії оборони викликало миттєву реакцію росіян, які розпочинали обстріл і знищення", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: