Завантаження ...
Новобудови Києва

Кримському мосту залишилося недовго

Кримському мосту залишилося недовго фото

російська терористична армія активно намагається переміщати свої резерви з тимчасово окупованого Криму до Запорізької та Херсонської областей.

Для цього ворог використовує, зокрема, Кримський міст, як транспортний шлях для доставки особового складу та техніки з російської федерації на український півострів.

Проте варто зауважити, що міст не може функціонувати в повному обсязі через серйозні пошкодження. Про це розповіла Наталія Гуменюк, керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня, під час ефіру телемарафону.

 

"Повноцінного функціонування від нього вже не варто очікувати, він просто не здатний вже відновитися в абсолюті. По-перше, мосту залишилося дуже мало часу, пам'ятаємо, що конструкція зайва. По-друге, там дуже суттєві пошкодження та загрози неминучі. Саме через загрози вони постійно його перекривають і не можуть дати раду з його використанням як повноцінної конструкції", – сказала Гуменюк

За її словами, російські окупанти не можуть відновити Кримський міст у повному обсязі. Крім того, через постійні загрози росіяни часто блокують рух через незаконну конструкцію, обмежуючи логістичні можливості моста.

Варто зауважити, що необхідність в перекиданні резервів у Херсонську та Запорізьку області свідчить про результативну роботу Збройних сил України. Окупанти намагаються швидко відновити свої втрати, але вони, прибуваючи до окупованих південних регіонів України, мають обмежені знання щодо географії операційної зони, і це використовується Силами оборони України на свою користь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: