Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Польща закрила вʼїзд росіянам

Польща закрила вʼїзд росіянам фото

Починаючи з 17 вересня 2023 року, Польща ввела заборону на в'їзд всім автомобілям з російськими номерами. Це означає, що всі країни Європейського Союзу, що мають кордони з російською федерацією обмежили доступ автотранспорту, зареєстрованому в росії.

Про прийняття цього рішення оголосив Маріуш Камінський, міністр внутрішніх справ Польщі:

"Жодна російська машина не вʼїде до Польщі. Пані та панове, це стосується всіх автомобілів — як комерційних, так і приватних, незалежно від того, чи є людина, яка ним керує, або власник авто громадянином росії чи громадянином іншої країни", — наголосив Камінський. 

Вам тут не раді!

Згідно з роз'ясненнями Єврокомісії та висновками Міністерства закордонних справ, з 12 вересня громадянам з російськими реєстраційними номерами було заборонено в'їзд до країн ЄС через кордони з Латвією.

Литва також повідомила, що після отримання роз'яснень від Єврокомісії вона не буде впускати автомобілі з російськими номерами, за винятком тих, які направляються до Калінінграда.

Фінляндія, в свою чергу, також ввела заборону на в'їзд російських легкових автомобілів. Це обмеження набуло чинності в ніч з п'ятниці, 15 вересня, на суботу, 16 вересня, о 00:00.




Повідомлено також, що при перетині кордону Європейського Союзу може бути конфісковано автомобілі, телефони, іншу техніку та цінні речі громадян російської федерації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: