Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На підприємстві Чернігова загинуло троє людей (відео)

На підприємстві Чернігова загинуло троє людей (відео) фото

Троє людей загинули під завалами приблизно сотні тонн зерна.
17 вересня, близько 11:00, на території підприємства, розташованого в місті Чернігів, в одній із будівель для зберігання зерна, під час виконання робіт, трьох працівників засипало зерном.
За інформацією Головного управління ДСНС у Чернігівській області, трагедія відбулася під час відвантаження зерна з елеватора, внаслідок руйнування металевого конуса силосу.

«Для проведення робіт було від ДСНС залучено 39 чоловік особового складу та 6 одиниць спеціальної техніки.Під завалами опинилися троє осіб – це працівники підприємства. Рятувальники під час рятувальної роботи з-під зерна вивільнили тіла трьох осіб, на жаль, медики констатували смерть», — Ніна Луценко – речниця ГУ ДСНС в Чернігівській області.

За повідомленням з офіційної сторінки поліції Чернігівської області відомо, що загиблі були мешканцями Чернігова, 1970-го, 1960-го і 1976 років народження.

«Наразі слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», — Наталія Слабеняк – речниця Головного управління Національної поліції Чернігівської області.

Поліція Чернігівської області повідомляє, що наразі тривають слідчі дії.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: