Завантаження ...
Новобудови Києва

Наслідки нічних атак по Україні. Є постраждалі

Сьогодні уночі росія вразила Україну масованим ракетним ударом. Подробиці нічного обстрілу:

  • В Києві та його околицях сили протиповітряної оборони забезпечили знищення близько 20 цілей. Унаслідок падіння уламків у Дарницькому районі спалахнула пожежа в автомобільному сервісному центрі, а в Солом'янському та Шевченківському районах зафіксовано руйнування будівель. Серед постраждалих - семеро людей, включаючи дитину, про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. У Київській області двоє людей отримали травми внаслідок падіння уламків.
     

  •  У Херсоні російські війська вдарили по гуртожитку, де загинули троє людей, а ще четверо були госпіталізовані з різними ступенями тяжкості. Ще одній жінці надали медичну допомогу на місці події, повідомив керівник ОВА Прокудін.

  •   У Черкасах внаслідок ракетного удару по готелю постраждали восьмеро людей, ще десять осіб були евакуйовані. Вдалося врятувати одну людину з-під завалів, про це повідомив очільник МВС Клименко.

  • російські війська також завдали трьох ракетних ударів по Дрогобичу на Львівщині, в результаті чого пошкоджено промисловий об'єкт і приватний склад. Пожежі вдалося загасити без постраждалих у двох випадках.

  •   У Харкові була вражена складська будівля, що призвело до госпіталізації двох осіб, повідомив міський голова Терехов.

  •   Подібні ракетні атаки також зафіксовані на Рівненщині та Хмельниччині, де працювали сили протиповітряної оборони. Інформація щодо постраждалих поки невідома.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: