Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Польща перестала постачати озброєння Україні

Польща перестала постачати озброєння Україні фото
«Україна захищається від жорстокої атаки Росії, і я розумію цю ситуацію, але, як я вже сказав, ми захищаємо нашу країну. Ми більше не передаємо зброю в Україну, тому що зараз ми озброюємо Польщу».

За його заявами, Польща проводить модернізацію та активне озброєння своїх збройних сил, маючи за мету зробити їх однією з найсильніших сухопутних армій у світі в короткі строки.

Щодо транспортного хабу в Жешуві, через який надходить зброя для України, польський прем'єр підкреслив, що Польща не буде гальмувати роботу цього хабу.

Він додав, що Польща підтримує Україну у її боротьбі та допомагає досягнути перемоги над російською агресією. "Ми підтримуємо добрі відносини з Україною та бажаємо їй перемоги.



Ми не можемо припиняти транзит українських товарів через нашу країну, оскільки це приносить нам вигоду. Ми не ризикуватимемо безпекою України, і тому наш хаб у Жешуві, у співпраці з американцями і НАТО, продовжить виконувати свою роль", - підкреслив Моравецький.

UPD: Заява прем'єр-міністра Польщі Моравецького про зброю стала несподіванкою для МЗС Польщі. Він її не узгодив з установою, — RMF24.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: