Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чергова спецоперація СБУ

Чергова спецоперація СБУ фото

У Курській області Росії, відповідно до оголошень місцевих влад, 7 населених пунктів залишилися без електропостачання після атаки безпілотника на електричну підстанцію. Про це повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт у своєму Телеграм-каналі.

"Сьогодні рано в селі Снагость Коренівського району український безпілотник скинув вибуховий пристрій на електричну підстанцію, і в результаті цього відсутнє електропостачання у 7 населених пунктах. На щастя, жоден з мешканців не постраждав. Рятувальні бригади розпочнуть відновлення електропостачання, як тільки ситуація дозволить", — зазначив Старовойт.

За інформацією російського міністерства оборони, 25 вересня приблизно о 22:30 російські засоби протиповітряної оборони, які були на чергуванні, збили два безпілотники в Курській області. росія звинуватила Україну в цьому нападі. За даними Міністерства оборони росії, близько 23:00 у Курській області було збито ще два безпілотники. Вранці російське оборонне відомство повідомило про збиття ще одного безпілотника в Курській області.

Саме до цієї підстанції зокрема були підключені важливі військові об'єкти РФ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: