Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вчителя з Чернігова підозрюють в педофілії

Вчителя з Чернігова підозрюють в педофілії фото

Вчителя фізкультури підозрюють у розпусних діях щодо учениць: Поліція проводить розслідування

Поліція розпочала розслідування у справі про педофільські дії вчителя фізкультури однієї із шкіл Чернігова. Батьки учениць 4-го класу звернулися до правоохоронців із звинуваченнями проти педагога, який, за їхніми словами, зачинявся зі школярками у підсобці після уроків.
 
«Її вчитель за руку привів у кабінет і поцілував у щоку, дав п’ять і попередив, щоб вона не казала ні бабусі, ні дідусю, ні татові, ні мамі, нікому», — розповідає мати однієї з учениць.

За слів однієї з матерів учениць, вчитель фізкультури привів її доньку у кабінет, дав їй п'ять і поцілував її у щоку, попередивши, щоб вона нікому не розповідала про це. Інші батьки також повідомили про схожі події.

Міська влада Чернігова вимагає негайного звільнення вчителя, якого підозрюють у педофілії. В.о. міського голови Олександр Ломако зазначив, що вчитель раніше працював в іншій школі міста, і його теж звільнили після подібних звинувачень.

"Дав 24 години для звільнення вчителя, якого звинуватили в педофілії. Коли почали розбиратися в ситуації, то виявилося, що цей чоловік раніше працював в іншій школі міста, звідки його звільнили після аналогічних звернень батьків", - заявив Ломако в своєму Телеграм-каналі.

Поліція оголосила про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України ("розбещення неповнолітніх"). Якщо вчитель визнається винним, йому може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває слідство.

"Педофілії не місце в школах Чернігова!", - наголосив Ломако.

Продовження історії
Після розголосу цього скандального випадку, адміністрація школи спробувала приховати інформацію та навіть закликала підтримати вчителя. Однак, батьки учнів, що потрапили під вплив педагога, вимагають відповідальності та справедливого розслідування.

 В результаті скарг батьків на вчителя фізкультури, якого вони підозрюють у розпусних діях щодо їхніх доньок, поліція здійснила обшук у його будинку.

Речниця поліції Чернігівської області, Наталія, повідомила, що відкрито два кримінальних провадження за цим фактом.

Продовжуємо слідкувати за ситуацією. 





 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: