Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Україна отримає більше систем ППО

Україна отримає більше систем ППО фото

Президент Володимир Зеленський обговорив із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом тему важливих питань оборони і висловив впевненість, що членство України в Альянсі стане реальністю в найближчому майбутньому.

"Сьогодні ми обговорили з паном Генеральним секретарем усі ключові оборонні питання, які потребують уваги: реальну ситуацію на полі бою та потреби українських воїнів. Упевнений, ми можемо й надалі тиснути на агресора так, щоб Росія лише відступала і втрачала. І це правильна тактика", – наголосив Президент.

Глава української держави висловив подяку міжнародним партнерам за їхню підтримку та підкреслив, що результати співпраці з НАТО є явними і відчутними. Важливими досягненнями стали створення та успішна діяльність різних коаліцій, таких як "танкова" та "авіаційна", які зміцнюють обороноздатність України.

Президент Зеленський зауважив, що співпраця з НАТО охоплює різні сфери, включаючи розвідку і кіберзахист. Україна ефективно використовує та вдосконалює тактику використання зброї Альянсу, і взаємодіють інституції.
 
Він підкреслив, що об'єктивна реальність демонструє, що членство України в Альянсі є природнім і сприятиме як Україні, так і НАТО.

«Сама реальність є доказом, що членство України в Альянсі буде абсолютно природним і таким, що посилює і Україну, і НАТО», - наголосив Президент.

Під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО, Президент обговорив ключові питання у галузі оборони, які вимагають уваги, а також поточну ситуацію на полі бою і потреби українських військових.

Як раніше повідомлялося, на Вільнюському саміті глави держав та урядів країн НАТО визначили політичні та практичні умови для вступу України в Альянс, включаючи продовження реформ для відповідності стандартам НАТО та завершення війни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: