Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Військовим збільшили доплати

Військовим збільшили доплати фото

Міністерство оборони розширило список військовослужбовців, які будуть отримувати додаткові виплати, і ці гроші надійдуть на їхні рахунки в найближчий час, повідомила пресслужба Міноборони 3 жовтня.

  • Зокрема, додаткову винагороду в сумі 100 000 гривень отримуватимуть військовослужбовці ракетних військ, артилерії та протиповітряної оборони, які здійснюють вогневе ураження противника, без умови перебування в районі ведення бойових дій.
  • Також 100 000 гривень отримуватимуть військовослужбовці, які здійснюють розмінування у районах ведення бойових дій (раніше вони отримували 30 000 гривень).
  • Військовослужбовці зі складу командування та штабів, які здійснюють управління частинами та підрозділами, що ведуть бойові дії, отримуватимуть 50 000 гривень.
  • Також встановлено додаткові виплати у розмірах 30 000 гривень для військовослужбовців, які виконують бойові завдання з розмінування поза районами ведення бойових дій.
  • Поранені військовослужбовці, які перебувають у розпорядженні понад два місяці та за станом здоров'я не можуть виконувати обов'язки військової служби за відповідними посадами, отримуватимуть додатково 20 100 гривень.
  • Також виплати будуть робитися інструкторам учбових центрів (15 000-30 000 гривень), строковикам (6 000 гривень) та курсантам (2 350 гривень).

Важливо відзначити, що виплати для бійців, які перебувають на передовій, залишаються на тому ж рівні - 100 000 гривень. Також це стосується військовослужбовців, які отримали поранення (контузію, травму, каліцтво) та перебувають на стаціонарному 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: