Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

2 Мільйони Гривень За Кохання: Онлайн-Фіаско Жінки з Чернігова

2 Мільйони Гривень За Кохання: Онлайн-Фіаско Жінки з Чернігова фото

Мільйонерка з Чернігова надіслала коханому з інтернету більш ніж 2 мільйони гривень. 
Поліція вкотре, попереджає громадян про небезпеку онлайн-шахраїв. 

60-річна мешканка Чернігова звернулася до поліції вчора, 4 жовтня, з повідомленням про те, що її обманув "друг" з соціальної мережі. Жінка розповіла, що приблизно два місяці тому іноземець на ім'я Ерік зв'язався з нею на одному з сайтів знайомств. Ця особа представилася лікарем-хірургом, який, на його словах, працює в Сирії. 

Між ними виникло тісне спілкування, і пізніше чоловік повідомив жінці, що хотів би виїхати з Сирії, але для цього потребує фінансової допомоги. Потерпіла згодилася допомогти і спочатку перерахувала понад 30 тисяч гривень на невідомий рахунок. 

Після цього "онлайн-друг" знову звернувся з проханням про фінансову допомогу, стверджуючи, що необхідні кошти для придбання авіабілетів і отримання необхідних документів для виїзду за кордон. В результаті довірлива жінка перерахувала понад 2 мільйони гривень на невідомі банківські рахунки. Коли їй стало зрозуміло, що вона була обманута, вона звернулася за допомогою до поліції.

Поліцейські закликають уникати переказу грошей незнайомим особам, які, вигідно використовуючи поняття дружби чи романтичних стосунків, завойовують довіру і за різноманітними вигаданими приводами вимагають фінансової допомоги.

З цього приводу правоохоронці розпочали кримінальне провадження згідно зі статтею 190, частина 1 Кримінального кодексу України (шахрайство).
Поліція наполягає на тому, щоб ніколи не довіряти вказівкам незнайомих або малознайомих осіб, які стосуються переказу грошей на невідомі рахунки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: