Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наловив риби на понад 90 тисяч гривень

Наловив риби на понад 90 тисяч гривень фото

5 жовтня в районі озера Бондарівка в Сосницькій громаді рибоохоронний патруль під час своєї операції виявив випадок незаконного риболовства, де рибалка впіймав риби на суму понад 90 тисяч гривень. 

Про це повідомдяють в Чернігівському рибоохоронному патрулі на їхній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Місцевий мешканець із Корюківщини, використовуючи п'ять пасток незаконної конструкції, вловив 46 риб, зокрема 35 сріблястих карасів, п'ять щук, чотири сазани та два окуні. Загальні збитки для рибного господарства України становлять 9 3823 гривень.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Корюківського Рибоохоронного патруля Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Рибалці складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (грубе порушення Правил рибальства, яке включає в себе риболовлю з використанням заборонених знарядь лову).

Матеріали справи були передані до Сосницького районного суду для вирішення питання про притягнення виновного до відповідальності. Також рибу та пастки було вилучено з місця події.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: