Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Армія рф атакувала Одещину

Армія рф атакувала Одещину фото

Вночі 7 жовтня російська армія здійснила атаку на Одеську область за допомогою ракет "Онікс". Звіти свідчать про точні попадання ракет та наслідки цієї атаки. Інформацію про це поширили Сили оборони півдня України.

Зазначені ракети вразили пансіонат у рекреаційній зоні та зерносховище припортової інфраструктури. Наслідком вибуху та уламків ракет стало виникнення пожежі в гаражному кооперативі, а також пошкодження кількох багатоквартирних будинків. Наразі немає достовірної інформації щодо поранених осіб.

За словами представниці пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, ця атака може бути частиною планової бойової діяльності російських сил, яка тривала протягом декількох місяців, включаючи відмову від участі в "зерновій угоді". Ці дії мають на меті дискредитацію української портової інфраструктури та намагаються переконати світову спільноту і власників суден у небезпеці використання українських портів. Також стверджується, що Україна не може дотримуватися своїх зобов'язань, включаючи ті, що стосуються "зернової ініціативи".

Чотири особи отримали легкі поранення внаслідок цієї російської атаки, голова Одеської обласної влади Олег Кіпер підтвердив надання всієї необхідної медичної допомоги потерпілим, які постраждали від уламків скла.

Зазначається, що Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування щодо ракетного удару по Чорноморську та порушень законів та звичаїв війни.

Армія рф атакувала Одещину фото №1
Армія рф атакувала Одещину фото №2
Армія рф атакувала Одещину фото №3
Армія рф атакувала Одещину фото №4
Армія рф атакувала Одещину фото №5

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: