Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вночі росія обстріляла населені пункти Херсонщини

Вночі росія обстріляла населені пункти Херсонщини фото

Село Станіслав теж стало об'єктом нападу окупантів. На жаль, в результаті цього нападу постраждали 11 мирних жителів, включаючи маленьке немовля. Про це 8 жовтня повідомив голова Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін.

"Херсонщина пережила ще одну жахливу ніч... Ворог неодноразово гатив по місту та населених пунктах правобережжя. Під вогнем окупантів були житлові квартали. Пошкоджені будинки, автівки, газорозподільчі мережі. Деякі снаряди не розірвалися. Їх ліквідовували рятувальники", - зазначив він.

В результаті цих нападів постраждали 11 мирних жителів, серед них є дитина. Загалом серед постраждалих - 33-річний медик Червоного Хреста, який отримав вибухову травму та контузію. Його госпіталізували. Також декілька херсонців відчули гостру реакцію на стрес.

У звіту також зазначено, що село Станіслав потрапило під обстріл з реактивних систем "Град" з боку окупантів.

Відповідно до інформації Херсонської обласної прокуратури, вночі 8 жовтня війська російської федерації влаштували масований обстріл міста Херсон і села на території Станіславської громади.

"В обласному центрі травмовано сім містян, серед яких дев'ятимісячна дитина. У селі окупанти поцілили по приватному будинку. Постраждала родина з чотирьох дорослих людей", - уточнили у відомстві.

Зараз проводиться досудове розслідування з приводу цього події, як порушення законів та звичаїв війни згідно з частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: