Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Час не на боці путіна

Час не на боці путіна фото

Президент Володимир Зеленський особисто прийняв участь у засіданні формату "Рамштайн" у Брюсселі (Бельгія). Крім того, він здійснив зустріч з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та міністром оборони Сполучених Штатів Америки Ллойдом Остіном. 
 
Під час зустрічі з Генеральним секретарем НАТО, Президент Зеленський висловив визнання за важливу лідерську роль Єнса Столтенберга в координації дій союзників та у прийнятті рішень, спрямованих на підтримку України.

Глава української держави також подякував Генеральному секретарю за його участь у першому міжнародному Форумі оборонних індустрій в Україні, за виділені сигнали та важливі позиції, висловлені під час заходу. Президент висловив впевненість у надзвичайній необхідності отримання відповідного обладнання для боротьби з дронами та ракетами, враховуючи їх загрозу.

"Вдячний за ваш сильний сигнал під час форуму, що Україні потрібні засоби високої якості, у великій кількості та швидко, щоб зупинити дрони й перехопити ракети", – сказав Зеленський.

Важливим є і питання співпраці України з провідними світовими виробниками військової техніки та озброєнь з метою впровадження стандартів НАТО в українській оборонній промисловості та забезпечення взаємосумісності з Альянсом.

Президент Зеленський висловив сподівання, що країни-члени НАТО приймуть позитивні рішення стосовно постачання Україні військової техніки та іншої необхідної допомоги. Подальші дискусії щодо цих питань обговорюватимуться на засіданні Ради Україна – НАТО на рівні міністрів оборони та засіданні міністрів оборони Альянсу, запланованих на найближчі дні.

Президент Володимир Зеленський також підкреслив готовність України активно співпрацювати з союзниками для узгодження нової адаптованої Річної національної програми, спрямованої на впровадження в Україні стандартів та принципів НАТО.

Коротко про засідання: Голова Пентагону Остін та Генсек НАТО Столтенберг під час «Рамштайну»:

  • Час не на боці путіна, підтримка України буде швидкою за будь-яких штормів;
  • путін планував деморалізувати український народ, але натомість деморалізував російську армію;
  • Чим сильніша Україна на полі бою, тим сильніша вона буде за столом переговорів, і тим швидше ця війна закінчиться; 
  • росія готується знову використовувати зиму як зброю проти України.
  • Альянс має забезпечити постійний і безперервний потік зброї для України.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: