Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові умисно пошкодили систему сповіщення про повітряну тривогу

У Чернігові умисно пошкодили систему сповіщення про повітряну тривогу фото

Невідомі умисно пошкодили в Чернігові лінії зв'язку, які забезпечують роботу сирен оповіщення, роботи з відновлення тривають.  У зв'язку з цим, сирени тимчасово припинили свою роботу. Фахівці АТ "Укртелеком" намагаються усунути цю технічну несправність.

"Увага! Через технічні проблеми у Чернігові тимчасово не вмикаються сирени. Для усунення несправності вже працюють фахівці АТ "Укртелеком".

За інформацією представника Чернігівської ОВА Олександра Чауса, несправність сирен виникла внаслідок пошкодження їх невідомими особами. Зараз тривають роботи з відновлення ліній зв'язку, необхідних для належної функціонування сирен оповіщення. До цього моменту вже вдалося відновити лінії управління для 21 сирени, проте наразі три сирени залишаються непрацездатними.

Голова ОВА закликає місцевих мешканців слідкувати за офіційними повідомленнями про можливі загрози через офіційні інформаційні канали та застосунок "Повітряна тривога". Наразі фахівці вживають всіх можливих заходів для швидкого відновлення роботи сирен та забезпечення належного оповіщення населення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: