Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Севастополі підірвався російський корабель

В Севастополі підірвався російський корабель фото

СБУ разом з ВМСУ атакували носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павел Державин» завдяки експериментальному озброєнню морських дронів

Спільна операція Служби безпеки України (СБУ) та Військ Морського Судноплавства України (ВМСУ) призвела до атаки на ракетоносій "Буян" та корабель "Павел Державин" за допомогою новаторського озброєння морських дронів. Згідно з нашими джерелами в СБУ, ця операція сталася сьогодні і була спільною ініціативою обох служб.

Насамперед, хочемо наголосити, що подробиці цієї операції залишаються конфіденційними. Проте, варто зазначити, що обидва зазначені кораблі були атаковані за допомогою "Морських малюків" - нових морських дронів з експериментальним озброєнням. 

Попередніше один з організаторів операції заявив, що російські тральщики та водолази не були здатні виявити ці новаторські засоби військової техніки. Щодо корабля "Буян", він, не зміг уникнути атаки і був уражений експериментальним озброєнням "Морських малюків".

«Після першого підриву російські тральщики та водолази так і не змогли виявити наше ноу-хау. Вчора пощастило підводному човну «Алроса», який поки що зумів втекти від наших розробок. Носій крилатих ракет «Буян» повторити «подвиг» «Алроси» не зміг, тому був сьогодні уражений на севастопольському рейді експериментальним озброєнням «Морських малюків». СБУ попереджає москолоту – не треба ходити українськими водами, якщо хочете зберегти хоч якісь залишки свого флоту», - зазначає один з організаторів спецоперації.

Служба безпеки України залишає попередження російському флоту: українські води є недоторканими, і іноземним кораблям слід утримуватися від подібних інцидентів, якщо вони мають намір зберегти свій флот.



Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: