Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Корупція: знову скандал і знову "Народний фронт"

Прокуратура на початку року проводила слідчі дії з приводу крадіжки та вивозу піску. Але в справу втрутились представники влади, щоб заблокувати слідчі дії. Одразу після початку проведенняслідства дій на правоохоронців почав вчинятися величезний тиск.

 
Прокуратура на початку року проводила слідчі дії з приводу крадіжки та вивозу піску. Але в справу втрутились представники влади, щоб заблокувати слідчі дії.

Одразу після початку проведенняслідства дій на правоохоронців почав вчинятися величезний тиск. Керівництво прокуратури звернулось до громадських активістів Майдану та бійців АТО.

Представники громади втрутились у ситуацію з незаконним видобутком піску і їм довелось поспілкуватись з причетним до справи нардепом від "Народного фронту" В’ячеславом Константиновським. Він був дуже нахабний і наговорив багато грубощів.

Суть депутатів партії "Народний фронт" не сховати, вона знову проявилася і ще не раз проявиться. Шило у мішку не сховаєш.

Нагадаю, що проти Миколи Мартиненка в Швейцарії відкрита кримінальна справа за дачу хабаря розміром в 30 млн доларів, а на початку року голова Дерфінінспекції України Микола Гордієнко звинуватив Яценюка в розкраданні 7,5 млрд грн державного бюджету.

І у випадку з Мартиненком, і у випадку зі зниклими бюджетними грошима, Яценюк і компанія пояснювали ці скандали "рукою Москви". Начебто "Свобода", "Батьківщина", Сергій Каплін - "агенти Кремля" і працюють на Москву. Щоб якомога більше людей повірило у цю нісенітницю, Яценюк вдався до методів режиму Януковича. Вбагатьох газетах в декількох областях України була поширена "джинса": в газетах з’явились декілька однакових статей під одним авторством, де всіх тих, хто намагається докопатися до правди про корупцію з боку влади, звинуватили в роботі на Москву.



Випадок з грабунком державного майна Константиновським теж буде пояснено "рукою Москви"?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: