Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З Ізраїлю вилетів перший евакуаційний рейс

З Ізраїлю вилетів перший евакуаційний рейс із 207 громадянами України, – речник МЗС Ніколенко.


 
Тим часом, армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) оголосила про завершення підготовки до "значної наземної операції" в Секторі Гази, про це повідомляє видання The Times of Israel.

В заяві ЦАХАЛу йдеться про готовність "розширити наступ" через виконання "різноманітних наступних операційних планів", що включають "спільні та добре організовані атаки з повітря, моря і суші".

ЦАХАЛ повідомив, що завершив призов сотень тисяч резервістів, і логістичні служби працюють над тим, щоб забезпечити війська всім необхідним для наземної операції.

Військові також зазначили, що батальйони та солдати ЦАХАЛу розташовані по всій країні та готові підвищити готовність до наступних етапів війни, з основним фокусом на значній наземній операції.

За даними видання, передбачається, що військова операція розпочнеться на землі в Секторі Гази, але масштаб і час проведення можуть бути змінені операційними обставинами, включаючи евакуацію палестинського цивільного населення з північної частини Гази та зростання напруженості на північному кордоні Ізраїлю.


Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: