Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інцидент у Чернігові: Священники УПЦ погрожували військовослужбовцю

Інцидент у Чернігові: Священники УПЦ погрожували військовослужбовцю фото

19 жовтня, у місті Чернігові стався інцидент, коли двоє осіб, які перебували у стані алкогольного сп'яніння, вчинили провокацію на території Свято-Троїцького собору Української православної церкви (УПЦ) та погрожували військовим розправою.

Близько 14:00 годин автомобіль "Рено-Логан" заїхав на територію собору, із нього вийшли двоє чоловіків, які видалися священниками. Ці чоловіки, проявивши агресивну поведінку, почали загрожувати військовим, які виконували обов'язки забезпечення громадського порядку на території храму. Вони використовували непристойну лексику та загрожували "вбити і закопати" людей у військовій формі.

Важливо відзначити, що обидва чоловіки проявляли ознаки алкогольного сп'яніння, їхні рухи були нестійкими, а з ротів відчувався запах спиртних напоїв.


Фото: cheline.com.ua


Працівники військової служби вирішили не вступати в конфлікт з цими особами і замість цього викликали поліцію.

Після виклику правоохоронних органів агресивні чоловіки вирішили втекти з місця події, сівши у свій автомобіль та виїхавши геть.

Проте поліцейські виявилися швидкими та змогли виявити та затримати цих чоловіків. Під час затримання встановилося, що водій автомобіля "Рено-Логан" - Руслан Горобець, є настоятелем Свято-Миколаївської парафії УПЦ Московського патріархату у селі Шестовиця Чернігівського району.

Також виявилося, що інший чоловік, який був разом з Русланом Горобцем, є священником церкви, іподияконом Троїцького собору УПЦ.


Фото: cheline.com.ua

Важливо відзначити, що обидва чоловіки були дуже п'яні, а Руслан Горобець, водій автомобіля, проявляв особливо агресивну поведінку і декілька разів загрожував фізичною розправою журналісту, який був на місці події та фільмував інцидент.

Всі ці події були зареєстровані на відео та будуть передані до правоохоронних органів для подальших дій.


Фото: cheline.com.ua

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: