Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкрив вогонь у Льюстоні та розстріляв 22 людей військовий-резервіст, що був пацієнтом психлікарні

Відкрив вогонь у Льюстоні та розстріляв 22 людей військовий-резервіст, що був пацієнтом психлікарні фото
За даними слідства, затриманий Роберт Кард пройшов навчання з поводження з вогнепальною зброєю в центрі резерву армії США і працював спеціалізованим інструктором.

В американському штаті Мен стався інцидент із використанням вогнепальної зброї, що призвело до масових жертв. Як з'ясувалося, ймовірний стрілець був професійним інструктором зі стрільби.
Про це повідомляє Associated Press.

Також є відомості про те, що підозрюваний пройшов лікування в психіатричній лікарні нещодавно, однак його згодом випустили.

За попередніми даними, стрільцем був 40-річний Роберт Кард, який пройшов навчання як інструктор із вогнепальної зброї в навчальному центрі резерву армії США у штаті Мен.

Також зазначається, що фігурант пробув у психіатричній клініці протягом двох тижнів влітку поточного року. Повідомляється, що Кард повідомив медичному персоналу про ймовірні галюцинації.

У США затримали стрільця, який убив понад 20 людей
Fullscreen У США затримали стрільця, який убив понад 20 людей

У США чоловік влаштував масову стрілянину: що відомо

У ніч на 26 жовтня чоловік влаштував масову стрілянину в місті Льюїстон, американському штаті Мен. Унаслідок цього загинули щонайменше 22 людини, поранено від 50 до 60 осіб.

Поліції стало відомо про збройний напад приблизно о 20:00 за місцевим часом. Відомо, що зловмисник атакував щонайменше три точки — на Годдард-роуд, Моллісон-Вей і в 500-му кварталі Лінкольн-стріт.

За словами журналістів, відомо про 22 загиблих, проте кількість жертв стрілка може зрости. Президент США Джо Байден був проінформований про те, що трапилося.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: