Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Через сильний вітер загинув чоловік

Через сильний вітер загинув чоловік фото
У Києві, трагічна подія сталася через сильний вітер.  

З ранку і до вечора 28 жовтня прогнозується значні пориви вітру зі швидкістю від 25 до 28 м/с (І рівень небезпеки). Саме сильний вітер і викликав послідовність подій, в результаті яких, одна людина загинула внаслідок падіння дерева, а інша отримала серйозні травми хребта. 


“У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм чоловік помер. Також у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні”, – пише телеграм-канал “Реальний Київ” із посиланням на КМВА.

Пориви вітру викликали падіння гілок та дерев на автомобілі в різних районах міста. Також є загроза обриву електропроводів та подальших аварій.

З метою забезпечення безпеки мешканців поліція закликає уникати перебування під деревами, в районі будівельних майданчиків, рекламних щитів та ліній електропередач. Важливо також вжити заходів для закриття вікон, дверей та горищ у будинках та видалити предмети з балконів та лоджій, які можуть стати небезпечними для перехожих.

 Крім цього, енергетична компанія ДТЕК вжила посилені заходи для забезпечення безпеки в умовах погіршеного погодного стану. Будьте обережні та слідкуйте за рекомендаціями у період негоди.


За повідомленням Київської ОВА, буревій вже пошкодив 108 ліній електромережі,  2 774 трансформаторні підстанції. Наразі без світла залишаються  88 353 родини майже по всій області.


Через сильний вітер загинув чоловік фото №1
Через сильний вітер загинув чоловік фото №2
Через сильний вітер загинув чоловік фото №3
 
Фото: Патрульна поліція Києва
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: