Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Львівщині напали на Миколу Тищенка

На Львівщині напали на Миколу Тищенка фото
Народний депутат Микола Тищенко звернувся до правоохоронних органів із заявою щодо нападу на нього, який стався в Львівській області. Поліція вже розпочала кримінальне провадження. Речниця Національної поліції Львівщини, Світлана Добровольська, підтвердила цю інформацію Суспільному. 

За її словами, правоохоронці активно з'ясовують обставини цього інциденту.

"28 жовтня надійшло звернення, відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (легке тілесне ушкодження)", — повідомила Світлана Добровольська.

29 жовтня сам Микола Тищенко розповів про події, які мали місце у Брюховичах, недалеко від Львова. За його словами, невідомі особи незаконно захопили 2 гектари комунальної землі, підробили документи та намагаються виселити важкохворих мешканців пансіонату. 

"На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника "Укри" та…співпрацівником Інтерполу. Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату", — повідомив Тищенко.

У результаті конфлікту чоловік вдарив депутата в присутності поліції, і тому Микола Тищенко звернувся із заявою до правоохоронних органів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: