Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Помічник Залужного загинув під час відкриття подарунку на свій день народження

Помічник Залужного загинув під час відкриття подарунку на свій день народження фото
Вчора о 20:36 Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого близького друга та помічника, майора Геннадія Частякова. За його словами, в результаті спрацювання невідомого вибухового пристрою сталася ця трагедія.

Цю інформацію Валерій Залужний опублікував у своєму Telegram-каналі.

 "Невимовний біль і важка втрата для Збройних сил України і для мене особисто. Мої глибокі співчуття родині…З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним силам України і боротьбі з російською агресією", – написав головнокомандувач ЗСУ.

За даними речниці МВС Мар’яни Реви та джерел в правоохоронних органах, під час обшуку в квартирі Геннадія було знайдено ще п'ять нерозірваних гранат.

У військового залишилась дружина та четверо дітей. Вчора (6.11) він святкував свій день народження в колі своєї родини.
 

"В селі Чайки в себе вдома внаслідок необережного поводження з боєприпасами загинув 39 річний військовий.  Його 13 річний син тяжко поранений, його шпиталізували.
Працює поліція. Дані в ЄРДР внесено за фактом загибелі людини та за статтею 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Вдома ще були дружина та донька військового. За попередньою інформацією, вони не постраждали". - зі слів Мар’яни Реви 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: