Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині побудують перший модульний «Дія.Центр»

На Чернігівщині побудують перший модульний «Дія.Центр»  фото
На території Чернігівщини в межах Сновської громади вже розпочалося будівництво першого модульного "Дія. Центру". Зараз на місці вже встановлені модулі, які стануть основою для спорудження будівлі, а роботи з монтажу даху вже активно ведуться. Про це повідомив Володимир Карпенко, керівник виконавчого апарату Сновської громади, в інтерв'ю Суспільному.

У модульному "Дія. Центрі" планується облаштування конференц-зали та приймальні, а також створення комфортних умов для обслуговування осіб з інвалідністю.

Будівництво цього центру реалізується в рамках програми ЕGAP, яку фінансує Швейцарія. Загальний обсяг коштів на цей проект складає 13 мільйонів гривень, зазначив Карпенко. На сьогодні місцевий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), що надає 241 послугу населенню, розташований у будівлі, яка служить вже сто років.

Після завершення будівництва "Дія. Центру" у Сновській громаді, місцевий ЦНАП планує переїхати у нові приміщення. Тут планують оновити надання послуг із видачі паспортів громадянина України, повідомила керівниця центру Лілія Терещенко.

Проект передбачає, що термін експлуатації модульного "Дія. Центру" складатиме 20 років, а завершити всі роботи з будівництва планують до 30 грудня 2023 року.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: