Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Почала усміхатися: як змінилося життя дочки Валентини Підвербної

Почала усміхатися: як змінилося життя дочки Валентини Підвербної фото

Заступник голови Чернігівської облради Дмитро Блауш показав, як змінилася Анна Підвербна після того, як дівчинку вилучили у матері.

«…вчергове бачився з Анею Підвербною. Ми говорили, жартували та сміялись. Її зовнішній вигляд та емоційний стан значно покращився. Погодьтесь?!

Нічого в цьому житті не буває випадковим і хоч через довгий час та всі ситуації, життя дівчинки почало змінюватись. А я продовжу підтримувати Аню та зараз виконуємо всі рекомендації спеціалістів для майбутньої операції котру ми обовʼязково зробимо», - написав чиновник у соцмережах.

Він також нагадав, що суд ухвалив рішення відібрати дитину без позбавлення жінки батьківських прав до досягнення дівчинкою 14-річного віку - до 23 лютого 2025 року.

Коментарі чернігівців

Користувачі під дописом також помітили зміни у зовнішності дівчинки.

Аліна Куць:

- Вона наче трохи змінилася. Погляд краще. Нехай все буде добре. Дякуємо, Дмитро що небайдужий до людей

Тетяна Шевченко-Коваленко:

- добре, що хоч через стільки років звернули увагу на цю дитину....А то ніхто не бачив і не знав раніше,як вона живе????? Чекали поки горемати доведе то такого стану??? Тільки лінивий не бачив і не читав скільки раз писали люди як живе ця дитина

Дмитро Блауш:

- Татьяна Шевченко-Коваленко знали, бачили, але тоді суд приймав рішення на користь мами. Цього разу допоміг тільки суспільний резонанс.

Тамара Шумеєва:

- Дівчинка насправді дуже змінилася, причому в кращий бік. Велике Дякую Вам, Дмитре, за Вашу чуйність і небайдужість!!!!

Як все було було

Нагадаємо, Новозаводський районний суд Чернігова 20 жовтня ухвалив рішення відібрати 12-річну доньку у найстаршої матері України Валентини Підвербної. Справу слухали у закритому режимі, писав slavutych.info

Чи буде апеляція, адвокат Підвербної Андрій Котенок поки публічно не повідомляв. На це за законом є термін у 30 днів, який ще не сплив.

Справу проти найстаршої матері України Валентини Підвербної порушили після того, як 24 квітня 2023 у інстаграмі зʼявилися дописи від її Анни, де вона писала про те, що мати знущається з неї. Зокрема, б’є, дряпає, цькує, забороняє митися, псує одяг і хоче довести до самогубства. Анна також мріяла зробити операцію на очах, аби виправити косоокість, однак матір була проти.

25 квітня виконком Чернігівської міськради вилучив підлітка від матері та помістив до лікарні. Там дівчинка перебувала місяць. Із 26 травня Анну Підвербну перевели до центру соціально-психологічної реабілітації дітей у селі Хмільниця.

Читайте також: Суд відібрав доньку у найстаршої матері України, чернігівки - Валентини Підвербної (фото, відео)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: