Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нарешті справедливість: Рішучий вирок за вбивство поліцейського в Чернігові

Нарешті справедливість: Рішучий вирок за вбивство поліцейського в Чернігові фото
Двох підлітків, які вчинили умисне вбивство поліцейського в Чернігові на Масанах, було засуджено до 12 та 15 років ув’язнення. Київським апеляційним судом було відхилено апеляційні скарги обвинувачених та їхніх захисників на рішення Деснянського районного суду м. Чернігова, згідно з яким двох місцевих мешканців засуджено за умисне вбивство та замах на вбивство двох осіб. Зазначено, що їхній обов'язок виплатити потерпілим відшкодування заподіяної шкоди становить понад 1,6 млн грн.

Прокурори Чернігівської обласної прокуратури довели, що у жовтні 2021 року двоє підлітків, разом з двома неповнолітніми, яких оголошено у міжнародний розшук, вчинили убивство 31-річного мешканця мікрорайону Масани в Чернігові. Результатом їхньої дії було побиття та заподіяння тілесних ушкоджень його 33-річному товаришу.
Вирок отримав законну силу.

Важливо відзначити, що інцидент стався в ніч на 2 жовтня 2021 року в мікрорайоні Масани у Чернігові, коли четверо підлітків напали на двох працівників поліції, які не були на службі. Один із поліцейських помер, а інший потрапив до лікарні. Затримані підлітки вийшли на свободу 3 березня 2022 року, і це було пояснено бюрократичною тяганиною та початком війни Росії проти України. Два інших підозрюваних залишаються у міжнародному розшуку, за словами прокурора у справі Ігоря Кондратюка.

Фото: Suspilne.media

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: