Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Вашій внучці терміново потрібна операція!»: Поліція затримала шахрая, який обдурив пенсіонерку

«Вашій внучці терміново потрібна операція!»: Поліція затримала шахрая, який обдурив пенсіонерку фото
30-річного чоловіка затримали правоохоронці Ніжинського районного управління поліції під підозрою у шахрайських діях стосовно 83-річної пенсіонерки з Ніжина.

Свідчення мешканки Ніжина, яка звернулася до поліції вчора, вказувало на те, що вона передала 42 тисячі гривень невідомій особі, стверджуючи, що це необхідно для лікування її онуки. Жінці зателефонували з невідомого номера, повідомивши, що її онука потрапила в ДТП, і гроші на операцію терміново потрібні. Стурбована пенсіонерка погодилась допомогти і вказала адресу, за якою "лікар" міг забрати гроші. Незабаром до неї прийшов незнайомець, якому вона передала всі свої заощадження.

Поліцейські виявили прикмети та можливий маршрут шахрая. Під час оперативних заходів вони затримали підозрюваного, яким виявився 30-річний раніше судимий мешканець Полтави. Частина грошей, отриманих злочинним шляхом, була вилучена у зловмисника.

Поліція затримала зловмисника за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції під керівництвом Ніжинської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Досудове розслідування триває.



Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: