Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тролейбус на смерть збив пішохода у Чернігові

Тролейбус на смерть збив пішохода у Чернігові фото
У Чернігові, 20 листопада, на кінцевій зупинці "Діагностичний центр", тролейбус КП "ЧТУ" став учасником трагічної події, збивши на смерть пішохода. Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради у Telegram.

За інформацією пресслужби, ДТП трапилася у темний час доби, коли чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом.

Руслана Железняк, речниця патрульної поліції Чернігівської області, повідомила Суспільному, що водій тролейбуса виконував розворот з головної дороги на другорядну в момент наїзду на пішохода.

"Він вже в кінці, під час закінчення маневру, побачив пішохода. Водій тролейбуса 1975 року народження. Про загиблого відомо тільки, що це чоловік. Його вік і точні дані встановлюються, тому що при ньому не було документів", — додала речниця.

Такі трагічні події підкреслюють важливість безпеки на дорозі, яка визначається не лише діями водіїв, але й дотриманням пішоходами правил дорожнього руху. Пам'ятайте, що безпека є спільною відповідальністю усіх учасників дорожнього руху.

Пішоходи повинні використовувати пішохідні переходи та переходити дорогу лише за їхньою наявності. У темний час доби особливо важливо використовувати вбрання з елементами світловідбиваючого матеріалу для підвищення видимості.

Звертайте увагу на дорожні знаки та світлофори, дотримуйтесь правил переходу дороги, і пам'ятайте, що ваша безпека перш за все.




Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: