Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вбив дружину і двох доньок: Трагедія у Польщі

Вбив дружину і двох доньок: Трагедія у Польщі фото
В Польщі сталася трагічна подія, яка викликала шок: Сергій Трончук, 42-річний українець і колишній бармен із Москви, вбив свою 29-річну дружину Юлію та їхніх двох маленьких доньок. Єдиним вцілілим залишився 11-річний син Юлії від її першого шлюбу. Вбивця тримав тіла загиблих у будинку чотири дні, після чого здався поліції.
 

Шлях від бармена до шеф-кухаря: Заплутана доля Сергія Трончука

Юлія Трончук народилася в селі Сигнал, Вінницька область, в благополучній родині. Її батьки, Людмила та Василь, були віддані своїй дочці та онукам. Згадують, що дід грав у футбол з старшим онуком Данею.
 
Даня був сином Юлії від першого шлюбу. У 2018 році Юля вийшла заміж за Сергія Трончука, який був старший за неї на 13 років. Хоча відносини були зовсім не погані, Юлія здавалася щасливою в новому шлюбі.

Вже народивши двох дочок від Сергія – Машу та Дашу, Юлія взялася за їхнє виховання. Молодшій Маші було лише 1,5 року, а Даші – 4,5, тому жінка приділяла особливу увагу догляду за ними.


 

Кулінарна Кар'єра та Тінь Азартних Ігор

Сергій, розпочав свою кулінарну кар'єру в Україні, працював у ресторані "Кристал" і керував кафе "Хуторок" і "Сіті-парк", у Вінниці.
Після школи зі своєю родиною, мамою та вітчимом, він поїхав навчатися на кухаря до Москви. Шеф-кухарем став у 22 роки, працював у елітних закладах Москви. 
 

Від Москви до Польщі: Зради та Злочини

В Польщі Сергій спочатку також працював,але відчув потяг до азартних ігор та залежність від алкоголю, що призвело до звільнення і боргів. Трагедія розгорнулася 13 листопада, коли він вбив свою дружину та двох маленьких доньок.

Трагічний Фінал 

Слідчим з Польщі Трончук зізнавався, що в їхній родині часто виникали конфлікти через його алкоголізм та відсутність роботи. Того вечора, 13 листопада, знову виникла суперечка, після чого Юлія пішла спати разом із доньками.

Вночі п'яний чоловік увійшов до кімнати і задушив свою дружину. Прокинулася одна з дочок, тому він вирішив позбутися і її, а також іншої дочки. 11-річний Даня спав у іншій кімнаті і нічого не чув.

Вранці Сергій заборонив хлопчику заходити до кімнати мами, сказавши, що вони захворіли, у них ковід. Тому спочатку потрібно обробити кімнату.

У поліції він пояснив, що Даню він не вбив, оскільки хлопчик не був його сином. Слідчі стверджують, що під час допитів він вів себе спокійно. Лише коли його запитали, чи він шкодує про вчинене, чоловік розплакався.

Чотири дні Сергій тримав тіла своєї родини в будинку, а потім здався поліції. Зараз його заарештували, і йому загрожує довічне ув'язнення.



Родичі загиблих, мати Юлії та її сестра, вирушили до Польщі, де їм доведеться вирішити долю старшого онука та розглянути питання переправлення тіл для похорону в Україну.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер  
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: