Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи планують відключати світло в Україні при похолоданні?

Чи планують відключати світло в Україні при похолоданні? фото
Українські енергетики передбачали настання холодної погоди і не мають наміру вводити розклад відключень електроенергії у випадку спаду температури. Про це повідомила заступник міністра енергетики України, Світлана Грінчук, в ході телемарафону.

"Зрозуміло, що разом зі зниженням температури зростає споживання електроенергії. Але ще раз наголошую, що на сьогоднішній день ситуація контрольована. І якщо не буде значних обстрілів, не буде значних пошкоджень, у тому числі через погодні умови (налипання снігу чи вітру)… не плануємо запроваджувати жодних графіків", - наголосила Грінчук.


Вона зауважила, що навіть зараз, коли сім енергоблоків перебувають у режимі аварійного ремонту, чотири з них вже повернулися в експлуатацію протягом 6-7 годин. Енергетики планують продовжувати швидкий ремонт інфраструктурних об'єктів.

"Ми прогнозували і зниження температури. І з тією ситуацією, яка зараз, навіть при зниженні температури ми не плануємо графіків відключень, особливо для побутових споживачів", - додала Грінчук.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: