Завантаження ...
Новобудови Києва

Смертельна ДТП в Ніжинському районі: Вантажівка переїхала неповнолітнього

Смертельна ДТП в Ніжинському районі: Вантажівка переїхала неповнолітнього фото

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автошляху Кіпті—Глухів–Бачівськ, внаслідок якої загинув неповнолітній пішохід.

Інформація про аварію надійшла до поліції вчора приблизно о 20:00. На місце пригоди негайно вирушили слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.

Згідно з попередньою інформацією, вантажний автомобіль «DAF», рухаючись від с. Вертіївка в напрямку с. Кіпті, скоїв наїзд на 17-річного хлопця. Пішохід перетинав автодорогу у невстановленому місці зліва направо відносно руху автомобіля. Унаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За цим інцидентом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).

Ведеться досудове розслідування.

Поліцейські закликають всіх, хто володіє інформацією про обставини пригоди, звертатися за телефонами «102», (0462) 619-838 або 097-869-71-31.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: