Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Який аеропорт відкриють першим в Україні?

Який аеропорт відкриють першим в Україні?  фото

Згідно з інформацією Офісу президента, під час зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, Сибіга повідомив, що аеропорт "Бориспіль" став першим об'єктом, який був закритий через війну Росії проти України, але він планує бути першим об'єктом, який відновлять.

Заступник керівника ОП заявив, що їхня мета - відкрити аеропорт "Бориспіль", "як тільки ситуація у сфері безпеки дозволить".

Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента, висловив переконаність, що "Бориспіль" невдовзі буде готовий приймати та відправляти повітряні судна.

"Це можливо завдяки тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми можемо забезпечити безпеку цього об'єкта завдяки нашим Силам оборони та допомозі наших друзів - вашим країнам. Я переконаний, що символічні посадкові талони, які ви отримали, невдовзі стануть реальністю", - додав він.

Варто відзначити, що, за словами генерального директора аеропорту "Бориспіль" Олексія Дубревського, об'єкт буде готовий приймати літаки вже через місяць після завершення війни, як він заявив ще у жовтні цього року.

Що стосується попередньої інформації, глава ОП Андрій Єрмак раніше натякав, що в Україні може бути відкрито один з аеропортів до завершення війни, хоча конкретний аеропорт не був вказаний. ЗМІ, посилаючись на власні джерела, зазначали, що йдеться про один з міст на заході України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: