Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Боротьба на Північних Кордонах: ДРГ на Чернігівщині

Боротьба на Північних Кордонах: ДРГ на Чернігівщині фото
На передовій тривають жорсткі бої, і, зокрема, російські Диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) активно діють на північних кордонах. Інформація про це надходить від бійців за допомогою Telegram-каналів.

Одна зі звітностей стосується діяльності російського ДРГ в Чернігівській області, де вони тероризують позиції українських військових.  

"ДРГ зачистило бліндаж і вийшло. У нас є втрати: 2 ДПСУшники — 200, 1 ДПСУшник у полоні, 1 боєць загинув", — йдеться в повідомленні.

Російські військові вилучили рації, і лише через 12 годин українським захисникам вдалося перехитрити їх і відновити зв'язок.

Основні завдання ДРГ полягають у виявленні місць розташування Сил оборони України, а також вони відкривають вогонь по автомобілях, що рухаються в прикордонних районах.

За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, командувача Об’єднаних Сил ЗС України, російські ДРГ мають завдання провести розвідку наших позицій, завдати уражень військовим чи навіть цивільним об'єктам. 

"Це професійно навчені військовослужбовці сил спеціальних операцій та головного розвідувального управління гш рф, тому ми маємо завжди бути напоготові", — сказав він.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: