Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Чернігові лексус наїхав на пішоходів!

В Чернігові лексус наїхав на пішоходів! фото
Поліція Чернігова наразі розслідує інцидент ДТП, в результаті якого травмувались двоє пішоходів. Інформація про подію надійшла до правоохоронців 8 грудня близько 21:30. За отриманою інформацією, водій позашляховика "Lexus" на вулиці Шевченка вчинив наїзд на двох пішоходів.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції разом із слідчим з розслідування злочинів у сфері транспорту Чернігівського райуправління поліції. Поліцейські здійснили огляд місця пригоди, склали схему ДТП та провели опитування учасників і свідків.



Попередньо встановлено, що 33-річна водійка "Lexus", рухаючись по вулиці Шевченка, втратила контроль над автомобілем, виїхала на тротуар і скоїла наїзд на пішоходів.

Постраждалі пішоходи зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані. Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесні ушкодження потерпілому (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України).

Поліцейські продовжують з'ясовувати всі обставини ДТП. Сектор комунікації поліції Чернігівської області надає подальшу інформацію щодо розслідування. 


Фото: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: