Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Найбільший міст на Чернігівщині побудують до кінця 2024 року

Найбільший міст на Чернігівщині побудують до кінця 2024 року фото
 Агентство відновлення займається будівництвом нового мосту через річку Десна на підʼїзді до Чернігова. Важливість цього об'єкта полягає у забезпеченні прямого транспортного зв'язку між Черніговом та Києвом.

Будівельники успішно завершили насування нижньої гілки металевої прогонової будови нового мосту, яка має практично 300 метрів у довжину. У наступних днях планується її опустити на опори, а потім розпочати насування верхньої гілки металевої прогонової будови.

Після деокупації області вдалося відновити транспортний зв'язок між Черніговом та Києвом шляхом встановлення понтону та облаштування під'їзних доріг. Тимчасовий проїзд був організований також за допомогою відновлення старого мосту.



Новий міст буде на 56 метрів довший, досягаючи 628 метрів узагальненої довжини. Він має чотири смуги руху, що робить його найбільшим мостом через Десну, і забезпечить зручний рух ростучого транспортного потоку. Також передбачено велодоріжки, пішохідні зони, зʼїзди до приватного сектору та берегу річки Десна.

Закінчити будівництво нового мосту планується до кінця 2024 року.



Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: