Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чоловік в Чернігові викликав поліцію через домашнє насильство, але опинився за ґратами саме він: що відбулося?

Чоловік в Чернігові викликав поліцію через домашнє насильство, але опинився за ґратами саме він: що відбулося? фото
Під час розслідування події, пов'язаної з неправдивим повідомленням про домашнє насильство, правоохоронці виявили та вилучили боєприпаси.

У ніч на 8 грудня чернігівець, 31 рік, зателефонував на лінію екстреного виклику, повідомивши про якісь міфічні випадки домашнього насильства, вчинені нібито його співмешканкою. Вже на місці виклику, поліцейські з'ясували, що заявлені факти були вигаданими, а поліцію чоловік викликав, щоб провчити співмешканку.

Проте, в ході обшуку помешкання правоохоронці виявили та конфіскували боєприпаси. З'ясовуються обставини, яким чином ці боєприпаси опинилися у власності чоловіка.

На даний момент вилучені предмети направлені на експертизу. Згідно із законодавством, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Крім того, ініційовано адміністративне провадження щодо вчинення заявником завідомо неправдивого виклику поліції. Йому складено протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: Головне управління Національної поліції в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: