Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

СБУ допоможе «Київстару» відновити роботу мережі вже СЬОГОДНІ

СБУ допоможе «Київстару» відновити роботу мережі вже СЬОГОДНІ фото

Сьогодні планується розпочати відновлення мобільного зв'язку та інтернету компанії "Київстар", як повідомила Служба безпеки України. За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств та розпочати запуск мобільного зв'язку та інтернету. Цифрова інфраструктура "Київстар" зазнала критичних пошкоджень в результаті кібератаки.

Відповідальність за атаку взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань, яке є хакерським підрозділом головного управління генштабу Збройних Сил РФ. СБУ активно допомагає "Київстару" відновити роботу мережі.

Кіберфахівці Служби безпеки України та експерти "Київстару", спільно з іншими державними органами, продовжують роботу з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки. Очікується, що відновлення всіх послуг з урахуванням необхідних протоколів безпеки займе певний час.

СБУ продовжує документувати кібератаку РФ на цивільну інфраструктуру України, розглядаючи це як ще один військовий злочин російських злочинців.

Фото: Служба безпеки України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: