Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кинув «коктейль Молотова» в вікно жінки з Чернігова: Зловмисника затримано

Кинув «коктейль Молотова» в вікно жінки з Чернігова: Зловмисника затримано  фото

Поліцейські Чернігова виявили та затримали правопорушника, який намагався підпалити квартиру у багатоповерховому будинку.

Під час нічного часу мешканка Чернігова повідомила поліцію про те, що невідома особа кинула пляшку з запальною сумішшю у вікно її квартири на третьому поверсі. На щастя вікно витримало атаку, і загрози спалаху не сталося.

Спеціалісти слідчо-оперативної групи Чернігівського району поліції детально оглянули місце події. Після цього поліцейські з Чернігівщини, спільно з колегами з Департаменту карного розшуку Нацполіції України, розпочали ряд оперативно-розшукових заходів.

В результаті спільних зусиль поліції та оперативних служб вдалося визначити особу правопорушника — 20-річного жителя Харківської області. Після скоєного у Чернігові зловмисник переховувався в столиці, де його затримали оперативники поліції за участі спецпідрозділу "КОРД". 

Правопорушника доставили до Чернігівського району поліції, де він визнав свою вину та надав правдиві свідчення. Злочинця помістили до тимчасового тримання. Наразі слідчі повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), за що може бути накладено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Розслідування продовжується.

Досудове розслідування триває.

Фото: Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: