Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутат підірвав гранати в сільраді на Закарпатті: Шокуюче ВІДЕО

Депутат підірвав гранати в сільраді на Закарпатті: Шокуюче ВІДЕО фото

У будівлі Керецьківської сільської ради на Закарпатті сталася трагічна подія, депутат підірвав гранати, поранивши численних присутніх. Ситуація навколо цього випадку залишається напруженою, а інформація про подію надходить по мірі розслідування.

Вибух у сільраді: Перші відомості

Національна поліція повідомила, що у Керецьківській сільській раді на Закарпатті депутат підірвав гранати, в результаті чого постраждали 26 людей. Завдяки оперативним заходам медичних служб та поліції, вдалося надати допомогу потерпілим.

Ідентифікація зловмисника

Поліція Закарпаття встановила, що підірвавший гранати чоловік - цивільний депутат місцевої ради. Він зараз перебуває в критичному стані, а медики намагаються зберегти його життя. Влада спрямовує всі зусилля на розслідування та встановлення мотивів дій зловмисника.

Подія висвітлюється як терористичний акт

Поліція офіційно кваліфікує інцидент як терористичний акт. Велика увага приділяється аналізу відео з сесії, де видно як депутат підірвав гранати. Поки триває розслідування, на місці події працювали поліція, вибухотехніки та криміналісти.

Поведінка депутата перед вибухом

Відеозапис сесії показує, як депутат бурхливо обговорював питання та спершу непомітно вийшов з залу. Повернувшись, він вийняв гранати та розпочав свою небезпечну діяльність. Подробиці його попередніх вчинків та конфліктів з колегами стають об'єктом слідства.

Депутат, який вчинив трагедію, в останніх відео у соцмережах критикував місцеву владу та виступав за прозорість у фінансових питаннях. За декілька хвилин до вибуху він активно сперечався з колегами під час обговорення бюджету.

Подальші дії правоохоронців

Розслідування триває, і правоохоронці звертають увагу на всі можливі аспекти події. Очікуються результати експертних та вибухотехнічних досліджень, які допоможуть розкрити всі обставини та мотивації цього жахливого вчинку.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: