Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нічна атака БПЛА на Півночі: "Шахеди" запущено по військовим та цивільним об'єктам

 Нічна атака БПЛА на Півночі: "Шахеди" запущено по військовим та цивільним об'єктам фото

Армія РФ уночі 16 грудня впустивши кілька груп ударних безпілотників, спробувала атакувати Київщину. Повітряна тривога тривала майже п'ять годин, проте завдяки ефективній роботі сил протиповітряної оборони, жодного удару по об'єктах інфраструктури не зафіксовано. Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у своєму Telegram-каналі.

"У Північній операційній зоні цієї ночі ворог намагався уразити військові та цивільні об'єкти ударними БПЛА типу "Shahed" на Київському та Чернігівському напрямках", — підкреслив він.

За словами Наєва, всі дрони, запущені Росією у північних регіонах, були знищені. З 14 безпілотників, збитих у Північній операційній зоні, 8 були вражені мобільними вогневими групами, озброєними великокаліберними кулеметами, переносними зенітно-ракетними комплексами та зенітними гарматами.

"У Північній операційній зоні цієї ночі ворог намагався уразити військові та цивільні об'єкти ударними БПЛА типу "Shahed" на Київському та Чернігівському напрямках. Усі ворожі цілі були знищені. З 14 збитих у Північній операційній зоні - 8 (а це більше половини) були уражені мобільними вогневими групами, озброєними великокаліберними кулеметами, переносними зенітно-ракетними комплексами та зенітними гарматами", — додав Сергій Наєв.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: