Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ДТП у Карпатах: четверо військових загинули

ДТП у Карпатах: четверо військових загинули фото

У Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло четверо людей, серед них відомий керівник Державної спеціальної служби транспорту, полковник Віктор Жигунов. Зіткнення трапилося між військовим автомобілем та фургою.

Подія трапилася на перевалі між Закарпатською та Львівською областями, у селі Сможе (Стрийський район Львівської області), близько 14:30 16 грудня. За інформацією, опублікованою на сторінці відомства у Facebook та розповіді місцевого видання Zaxid.net, автомобіль Ford Focus з військовим номером, яким керував полковник Жигунов, врізався у вантажівку Volvo під час обгону.

Фото: ДССТУ

Унаслідок аварії загинули водій легковика та троє його пасажирів, серед яких два чоловіки та одна жінка. Державна спеціальна служба транспорту, яка входить до системи Міністерства оборони, підтвердила, що постраждалими в ДТП були її працівники, перебуваючи в робочому відрядженні.

"16 грудня, близько 14:30, під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник голови адміністрації Держспецтрансслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна", – йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: