Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У кабінеті Залужного знайшли прослушку!

У кабінеті Залужного знайшли прослушку! фото

В кабінеті головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, вчора 17.12, виявили пристрої для прослуховування, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерело військових колах. Зазначається, що ці пристрої, виготовлені з елементів невстановленого зразка, не ідентифікують встановлювача, що ускладнює визначення походження.

"Пристрої були виявлені під час підготовки приміщення до роботи", - додав інформатор видання. Раніше німецьке видання Welt повідомило про плани Залужного провести контрнаступ у 2024 році, інформація, яку, за їхніми словами, українські війська готуються реалізувати.

Також слід зазначити, що в листопаді Залужний опублікував статтю та надав інтерв'ю західним ЗМІ, в яких він розповів про свої помилки, ризики позиційної окопної війни та необхідність для перемоги над Росією. 

Внаслідок цього в інформаційному просторі з'явилися чутки про можливі розбіжності між Залужним та президентом Володимиром Зеленським, а також про його можливе звільнення з посади головнокомандувача. Однак днями міністр оборони України Рустем Умєров висловився з позиції, що ставить крапку в цьому питанні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: