Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Укрзалізниця" запрошує у Різдвяну мандрівку на казкововому ретро-поїзді на паровозній тязі

"Укрзалізниця" запрошує у Різдвяну мандрівку на  казкововому ретро-поїзді на паровозній тязі фото

"Укрзалізниця" відновлює традиційний Різдвяний експрес ретро-потягів на паровозній тязі, що відвезуть своїх пасажирів у світ, де можливі дива. Потяги обслуговуватимуть маршрути Київ — Київ казковий та Львів — Львів казковий 23, 24, 30 та 31 грудня.

Про це повідомляє thepage.ua, посилаючись на пресслужбу "Укрзалізниці".

Різдвяні експреси відправлятимуться з Києва двічі на день: о 10:27 та о 12:40. Зі Львова – тричі на день: о 10:05, о 13:00 та о 15:20.
 

Усі бажаючі можуть зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі.

Quote«На пероні пасажирів зустріне професійний фотограф, який зробить безкоштовні фото біля історичного паровоза, а у вагонах очікуватиме розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки», – йдеться у повідомленні.

У разі повітряної тривоги поїзди "Укрзалізниці" продовжать курсувати за розкладом, а дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

Квитки вже у продажу в застосунку та чат-ботах "Укрзалізниці":

Для Києва: за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий;
Для Львова: за запитом Львів — Львів-Казковий.

30% місць виділено для безкоштовних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій.

Раніше медіа повідомлявли що "Укрзалізниця" на Різдвяно-новорічні свята запустить новий двоповерховий електропотяг Skoda, який буде курсувати з Києва до Львова з 22 грудня по 8 січня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: