Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наслідки удару по аеродрому "Морозовськ"

Наслідки удару по аеродрому "Морозовськ" фото
За даними російських пабліків, 10 із 17 дронів досягли своєї мети на аеродромі в Ростовській області, але російські ЗРПК "Панцир-С1" збили 7 ударних БПЛА.

Напередодні, 17 грудня, під час удару по аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області використовувалися 17 українських ударних дронів невстановленого типу. Як підсумок, два літаки Су-34 не підлягають ремонту, 10 зазнали пошкоджень.

Про це повідомляє Telegram-канал Supernova з посиланням на дані російських провоєнних пабліків.

Зазначається, що 10 із 17 дронів досягли своєї мети, 7 було збито ЗРПК "Панцир-С1".

"Аеродром служить місцем дислокації для 559-го гвардійського бомбардувального авіаційного полку ПКС РФ (в/ч 75392, Морозовськ).

Під час удару по аеродрому на ньому було 24 винищувачі Су-34, 8 із них передислокували в Ростовську область після ударів по аеродромах у Бердянську та Луганську.


морозовськ, Ростовська область РФ
Морозовськ, Ростовська область РФ

Голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук після інформації, що поширилася в соцмережах, також повідомив про пошкоджені винищувачі.

 Публікація про удар по аеродрому в Ростовській області
 Публікація про удар по аеродрому в Ростовській області
 

Удар по аеродрому в Морозовську

Атака на аеродром у Ростовській області була спільною операцією ЗСУ та СБУ. За даними "РБК-Україна", це місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку ЗС РФ, де під час удару було до 20 літаків СУ-34, 3 радіолокаційні станції та інше обладнання.

Фото ілюстративне
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: