Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як виглядатиме розбомблений готель "Україна" у Чернігові? Скоро почнуться роботи з демонтажу будівлі.

Як виглядатиме розбомблений готель "Україна" у Чернігові? Скоро почнуться роботи з демонтажу будівлі. фото

Власники розбомбленого готелю "Україна" у Чернігові вже готуються до демонтажу аварійної будівлі, починаючи роботи цього року. Микола Тарасовець, представник власника готелю, повідомив, що більшість робіт виконають вручну з дотриманням вимог безпеки, а техніка буде використовуватися для складніших завдань.

"Важко сказати скільки часу може зайняти демонтаж, адже ви бачите тільки те, що зверху та ззовні, а куди саме вдарила ракета, то там взагалі місиво. Я поки не уявляю як ми там будемо це місце розбирати".- Микола Тарасовець у коментарі Суспільному 

Щодо проєкту демонтажу, Тарасовець вказав, що розглядається можливість збереження частин будівлі, але точний обсяг розборки ще не визначено. Він зауважив, що розташування місця удару ракети ускладнює процес планування демонтажу.

Зазначивши, що це перший подібний випадок для них, Тарасовець відзначив, що роботи з демонтажу планують розпочати цього року з дотриманням високих стандартів безпеки та урахуванням погодних умов.

Нагадаємо, що готель був розбомблений у березні 2022 року російськими військами, а зруйнованій будівлі надано дозвіл на демонтаж та реконструкцію в серпні 2023 року.

А ось один із можливих варіантів відбудови, на нашу думку, візуалізація просто неймовірна!

Демонтаж проводиться коштом власників готелю "Україна".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: